posters till barnrum online

När du vill köpa fina posters till barnrum online är du varmt välkommen till Smallroom.se.I vårt breda sortiment finner du även övrig inredning till barnrummet, samt andra fina barnartiklar och presenter till bra priser till de minsta familjemedlemmarna.

Magiska och lekfulla posters för barnrummet

Barnens rum är ett ställe för lek och äventyr, historier och fantasier. Med vackra, lekfulla posters på väggarna kan du skapa en miljö som stimulerar barnens kreativitet och påhittighet.

Posters är ett bra alternativ när man på ett enkelt sätt vill inreda barnrum. Med dess rimliga priser kan de snabbt bytas ut i takt med att barnet växer och vill ha förändring. Vi utvecklar, förnyar och fyller kontinuerligt på vårt utbud för att kunna leverera nya favoriter inom barnrumsinredning online.

I sortimentet kan du hitta posters med tryck av populära karaktärer och från välkända varumärken, allt för att du ska kunna hitta din – och ditt barns – favorit.

Mrs Mighetto hos Smallroom.se

Mrs Mighetto är ett svenskt varumärke som grundades 2014 och är idag otroligt populärt. Det hela började med en teckning som skaparen Anna föll pladask för och de första barnposters som trycktes såldes slut på bara två veckor.

Detta är tavlor som älskas av både stora och små för deras fantasi, mystik och för just förmågan att skapa historier. Kring varje poster finns en liten historia om karaktären och deras ofta magiska egenskaper. Alla posters trycks i begränsade upplagor, så om du hittar en favorit rekommenderar vi att du passar på redan nu. De är försvinnande populära!

Den nya kollektionen, som du hittar här hos oss, heter The End of the Forest. . Välj ut din favorit av karaktärerna Miss Alice, Miss Vera, Mr Charlie  eller alla djuren – eller varför inte skaffa en hel magisk skog!

Handla snabbt och tryggt till barnrummet online

Är du ute i sista minuten och snabbt behöver få hem postern som present? Vi skickar alltid iväg din order inom ett dygn för att du ska ha den hos dig så snart som möjligt. Vi har alltid fri frakt vid köp över 199 kronor!

För att du ska hinna ta en titt på varorna hemma i lugn och ro erbjuder vi även 30 dagars öppet köp i vår butik online. På så vis kan du ta en titt på din nya posters och se hur den passa in i barnrummet.

Välkommen in i webbshoppen!

Nyckelord:
Posters barnrum online

Köpa posters till barnrum online

Instagram