nattlampa till barnrum

Att ha en nattlampa i barnrum som ger ljus i nattmörkret kan vara en stor trygghet, och en hjälp på vägen till att lära sig sova själv. Här på Smallroom.se hittar du ett stort utbud av nattlampor som passar in i barnrummet.

Vi samarbetar med leverantörer som har ett gott renommé för sin höga kvalitet och trendkänslighet för dig som vill ha snyggt designade produkter i ditt barnrum. Oavsett om du söker en nattlampa med karaktär av ett djur, en glasslampa eller en fin ljusslinga så kan du med största sannolikhet hitta det i vår webbshop.

Många av våra ljusslingor och nattlampor kommer med en timer, vilket gör att de sparar ljus och således blir ett mer miljövänligt alternativ. Timern går även att stänga av helt, om man vill att lampan lyser hela natten.

Nattlampor som skapar en fin stjärnhimmel

Drömmer ditt barn om att somna och vakna under en lysande stjärnhimmel? Häng upp en ljusslinga med stjärnor vid taket, eller kanske under en tavellist ovanför barnsängen, så får barnet ett lugnande ljus att titta upp på.

Stjärnor går ofta hem hos barnen och vi har ett urval av nattlampor som också fungerar som enskilda ljuskällor i stjärnform. Även våra ljusglober från Little Big Room är mycket populära, med dansade snö kring söta figurer och ett ljus som skiftar färg.

Fina motiv som håller sällskap i det mörka barnrummet

A Little Lovely Company är ett varumärke vi erbjuder som gör mycket söta och populära nattlampor. De har nattlampor i olika storlekar och former. En stor svalkande glass, ett snällt litet spöke eller ett gulligt fluffigt moln som gör barnet sällskap i mörkret är några exempel som också är en fin detalj i barnrumsinredningen.

Deras molnlampor finns i en stor och en liten variant som blir jättefina tillsammans och även som ljusslinga med tio små lysande moln. Som komplement har de även andra produkter till barnrummet som passar fint ihop med lamporna.

Sladdlösa nattlampor på resan

Barn som vill sova med lampan tänd om natten kan ha lättare att komma till ro om man även tar med sig nattlampan på resan. Då är batteridrivna, sladdlösa nattlampor en perfekt lösning då de inte kräver någon ström och passar därför även i exempelvis husvagnen eller stugan.

Är de formade som en gullig liten kanin, en svamp eller en glass så blir ju det hela ännu roligare!

Nyckelord:
Nattlampa barnrum

Köp nattlampa till barnrum

Instagram