Köpa tapet till barnrum

Att köpa tapet till barnrum som uppskattas av både barn och vuxen kan ibland vara en utmaning. På Smallroom.se erbjuder vi ett  sortiment av snygga och lekfulla tapeter för dig som gillar design.
De tapeter vi har i vår webbshop kommer från varumärken som även har många andra barnleksaker och tillbehör i sitt utbud. Det gör att du kan skapa en enhetlig stil i barnets rum, samtidigt som det bjuder in till lek och fantasi.

Vårt sortiment av tapeter är i lugna, sobra färger som är lätt att kombinera med övrig barnrumsinredning, samtidigt som de är fantasieggande för barnen. De fungerar under många år framåt och de dova tonerna gör att man lätt kan göra om i barnets rum med övrig inredning utan att behöva tapetsera om. På det viset blir det snygga, hållbara och billiga tapeter till ditt barn.

Förvandla barnrummet till en cirkus

Från Mrs Mighetto kommer de populära tapeterna ur kollektionen Circus Mighetto. Kollektionen bjuder på tapeter i lugna, dämpade färger och de fantasifulla figurerna från deras prints. Här får ditt barn bo i ett cirkus varje dag tillsammans med den bevingade elefanten och lejonet med sitt svallande hår! Och vilket barn vill inte bo på en cirkus?

För att du ska vara säker på att du hittat rätt tapet för just dig och ditt barn kan du först beställa hem ett tapetprov på tapeterna från Mrs Mighetto för att se hur tapeten ser ut i verkligheten och känna efter om den passar er. Tapetprover går inte att returnera, men kan däremot ramas in och användas som en tavla eller bli ett kreativt inslag i pyssellådan.

Köp barnvänliga tapeter

Garbo & Friends är ett annat varumärke hos oss. De har skapat en härlig tapet med guldiga nötter på en dov blågrå bakgrund som dessutom går att torka av med en fuktad svamp och mild tvål. Mycket bra när små kladdiga barnhänder är framme! Ett barnrum är till för att lekas i, därför gillar vi funktionell inredning för barn väldigt mycket.

Är du van att tapetsera är det inga problem att själv sätta upp de tapeter vi säljer till barnrum. I annat fall rekommenderar vi att du tar professionell hjälp. Det är bra att tänka på mönsterpassningen när du beställer tapeter.

Kontakta oss gärna när du vill köpa tapeter så kan vi svara på eventuella frågor och funderingar.

Varmt välkommen!

Nyckelord:
Köpa tapet barnrum

Köpa tapet till barnrum

Instagram