Ekologiska sängkläder för barn

Här på Smallroom.se kan du hitta trendiga, snygga och ekologiska sängkläder för barn och barnsängar. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen, så varför inte göra det miljövänligt och med stil.

I vårt sortiment av sängkläder hittar du en mängd fina, mjuka och giftfria sängkläder för ditt barn. Några av våra populära varumärken inom bäddtextilier är Frank & Fischer, Färg & Form, Sebra och Oyoy. Vi har allt från bäddset och madrasskydd, till överkast och barnvagnstextilier.

Ekologiska sängkläder i bomull och sobra färger

Det danska varumärket Oyoy tillverkar sina sängkläder i ekologisk bomull, i ett snyggt och diskret mönster. Det här är sängkläder som passar in i alla rum och som barnet inte växer ifrån så snabbt. De är dessutom snyggt förpackade i en presentpåse vilket gör att de känns som en lyxig gåva att ge bort.

Svenska Garbo & Friends i sin tur har en kollektion av ljuvliga sängkläder i vackra, sobra färger och fantastiska mönster – allt i 100% ekologisk bomull. De har spjälskydd som matchar sängkläderna och fina filtar för att komplettera stilen. Precis som Oyoy så kommer deras sängkläder förpackade i en fin påse med knytband vilket gör även dem till en perfekt present.

Giftfria sängkläder för barn

Söker du sängkläder med lite mer retro touch och sprakande färger? Sebra Inredning är även det ett danskt varumärke som har ett brett utbud av produkter för barnrum. Här kombineras modern design med traditionellt hantverk och deras sängkläder har en härligt modern retrokänsla i glada färger.

De är dessutom utrustade med etikettflärpar som barnen kan ligga och snutta med. Och vilket barn drömmer inte om det? På sängkläderna från Franck & Fisher hittar du glada färger och djur och de passar såväl spjälsäng som barnsäng vilket gör att de kan växa med barnet och hålla i många år framåt.

Här på Smallroom.se vill vi kunna erbjuda trendiga och kvalitativa produkter till ett bra pris. Vi hoppas du hittar de perfekta sängkläderna i vårt utbud. För din trygghet så erbjuder vi fri frakt på alla köp över 199 kronor och 30 dagars öppet köp.

Välkommen in i butiken!

Nyckelord:
Ekologiska sängkläder barn

Ekologiska sängkläder barn

Instagram