Ekologiska leksaker & gosedjur online

Är du på jakt efter ekologiska gosedjur online? Då tror vi att vi på Smallroom.se har något för dig. Här kan du hitta ett stort utbud av olika leksaker och gosedjur som är tillverkade av ekologiska material. Vår ambition är att erbjuda så miljövänliga, och hållbara leksaker som möjligt som tål att älskas, slitas och med fördel kan gå i arv.

Just nallar, dockor och andra gosedjur är leksaker som barnen ofta har väldigt nära och sover med, vilket gör att det känns extra bra när de är ekologiskt tillverkade. Det är också ofta en av de första presenterna som många väljer att ge en bebis.

Bland vårt utbud kan ni hitta många fina presenter och nya gosedjursvänner till barnen. Här finns allt från klassiska teddybjörnar och mjuka kaniner, till finurliga apor och Lotta på Bråkmakargatans lilla gris Bamsen.

Vilken typ av ekologiska gosedjur är du ute efter?

Peppa Eko är ett varumärke som har ekologiska gosedjur och leksaker för de allra minsta i form av mjuka, virkade skallror och härliga snuttefiltar. Den populära snuttefilten i form av en kanin finns i många olika färger och har flera hörn och flikar som bebisar uppskattar.

Produkterna tillverkas i Indien och är märkta Fair Trade. Ett annat mycket populärt varumärke i vårt sortiment är danska Maileg som har ett brett sortiment av dockor i form av söta djur med många tillbehör. Det finns spjälsängar, bilar, kläder, väskor, matvaror och så mycket mer för att barnet ska kunna skapa en hel fantasivärld för sina dockor.

Ett annorlunda gosedjur

Gillar ditt barn Stina Wirséns härliga böcker om Vem? Här kan du hitta de finurliga djuren från böckerna som gosedjur! Är det Lilla Nallegrisen, Lilla Katt  eller Liten Fågel som är barnets favorit? Här hittar du dem alla!

Varumärket Jellycat, i sin tur, bjuder på stora kaniner, majestätiska svanar och charmiga grodprinsar. Vill du ha ett lite annorlunda gosedjur? Ta då en titt på deras serie Toothy, som är en samling nallar med väldigt mycket tänder. Dessa är otroligt omtyckta av små barn med sitt stora leende!

Elodie Details är ett annat välkänd varumärke som blandar in heminredningstrender i sin formgivning för att på så vis skapa modernt designade produkter. Här har man möjlighet att matcha leksaker med inredningen och barnets kläder om man önskar. En mycket framgångsrik kombination som har gjort att deras produkter säljs över hela världen. Kaninkompisarna Gentle Jackson, Lovely Lily och Tender Bunnybelle är inga undantag. Detta är gosedjur med såväl mjukhet som stil!

Att handla ekologiska leksaker online ska vara enkelt

Vi på Smallroom.se vill att det ska vara enkelt att handla leksaker och presenter online. Vi har därför en låg fraktkostnad och fri frakt på alla köp över 199 kronor. Din beställning lämnar alltid vårat lager inom 24 timmar och du har 30 dagars öppet köp på dina varor för att kunna bestämma dig i lugn och ro.

Nyckelord:
Ekologiska Leksaker

Ekologiska leksaker gosedjur online

Instagram