Doppresenter – flicka & pojke

Är du på jakt efter en doppresent till en flicka eller en pojke? På Smallroom.se kan du hitta både traditionella och lite mer annorlunda doppresenter som passar såväl flickor som pojkar.

Hos oss hittar du ett stort sortiment av fina barnprodukter av hög kvalitet och till bra priser tillverkade av företag som tar hänsyn till vår miljö och omvärld. Och vi älskar leksaker som tål att användas!

Här kan du hitta vackra gåvor som håller och älskas från generation till generation.

Tips på doppresent

Det finns många klassiska doppresenter att ge bort i gåva, men ibland kan det vara roligt att ge något som är lite annorlunda eller mer personligt. Varför inte ge bort en födelsedagsbok istället för en Mina Första År-bok, vilket är en bok som räcker ända fram till myndighetsdagen.

Vi har även ett stort utbud av fina mobiler i allt från sobra, enfärgade till färgglada alternativ. Välj mellan elefanter, kattungar, båtar, valar eller mobiler med cirkustema. Varför inte en fin musikmobil från det populära varumärket Elodie Details i form av en luftballong?

Mobilerna brukar vara väldigt uppskattade av barnen, samtidigt som de utgör en fin inredningsdetalj i barnets rum.

Mjuka djur för både pojkar och flickor

Mjukisdjur är en annan populär doppresent som kan användas för såväl gos som lek under många år framåt. Från danska, ekologiska Franck & Fischer kommer bland annat aporna Fredrik och Frida – två omtyckta gosedjur som går att få med olika kläder och tillbehör.

I vårt sortiment finner du även kuddar i form av gosedjur i olika storlekar, former och färger. Kanske en söt virkad bäver, en mjuk och gosig kanin eller igelkotten från Maileg passar det barn du letar doppresent åt.

Hållbara doppresenter som går i arv

Våra träleksaker har också visat sig vara mycket populära hos barn. Vi har ett stort utbud av träleksaker med giftfria färger som snarare blir finare ju mer man leker med dem. Här finns roliga dragleksaker, byggklossar med fina detaljer och stapelklossar i olika utformning. Doppresenter som passar alla barn – både flicka och pojke.

Klicka runt, utforska våra kategorier och upptäck varumärken du gillar. Varmt välkommen in i vår butik!

Nyckelord:
Doppresenter Pojke | Doppresenter Flicka

Doppresenter flicka pojke

Våra bästsäljande leksaker på nätet

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.