T-Lab pole pole Elefant

 

129 kr

I lager

Beskrivning

En ljuvlig liten elefant från japanska T-Lab. T-Labs små figurer kan man inte annat än att älska, de är så otroligt söta och alldeles lena att röra och lätta att hålla.

Djuren från T-Lab är alla handsnidade och handmålade på Bali, och har otroligt fina detaljer. T-Lab har tillverkat serien Pole Pole, som betyder “långsam” på Swahili, i över 10 år. De söta djuren går alldeles utmärkt att leka med, men de blir även jättefina inredningsdetaljer i barnrummet eller var som helst i rummet.

Här kan du se alla djur från T-Lab!

Information: 
Ålder: +3 år

Storlek: C a 7 x 5 cm
Material: Trä

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “T-Lab pole pole Elefant”

E-postadressen publiceras inte.

Har du några frågor om denna produkt?


Profilbild
Gäst
Hanna Svärd
29 oktober, 2018

Hur är dessa ur giftfri-synpunkt? Är de målade med sådan färg som är safe för barn som stoppar saker i munnen ? Jag tänker alltså inte på kvävningsrisk. Vad har de för märkning?

Malin
Support
27 november, 2018

Hej Hanna!
Nu har vi fått svar från tillverkaren av de fina T-labdjuren. De är målade med vattenlöslig och giftfri färg enligt gällande säkerhetslagstiftning för leksaker (Toy Safety Standard ST-Compliant). Men på grund av att färgen är vattenlöslig är djuren inte lämpliga för att användas av barn under 3 år, eftersom de gärna stoppar saker i munnen, och färgen kan lösas upp då den kommer i kontakt med vatten. Hoppas att detta ska vara svar på dina frågor. Hör gärna av dig igen annars.
Med vänlig hälsning,
Smallroom

Malin
Support
8 november, 2018

Hej Hanna! Ursäkta att svar dröjt. Vi har skickat din fråga vidare till leverantören, men ännu inte fått svar, så vi måste få återkomma till dig. Djuren rekommenderas dock till barn från 3 år.

Med vänliga hälsningar,

Smallroom

 
Artikelnr: 30440014 Kategori: Taggar: , , , , Brand: