Circus Mighetto Tapetprov puderrosa

tapet circus mighetto powder pink hos smallroom.se
tapet powder circus mighetto smallroom.se
 

75 kr

I lager

Produktbeskrivning

 Tapetprov – c a 50 cm – av den helt nya tapeten i kollektionen Circus Mighetto, här i ljuvligt puderrosa. Tapeten blir en dröm i ett barnrum med sina fantasifulla figurer, där vi känner igen lejonet, cirkustältet och elefanten från Mrs Mighettos prints.

“Slå upp portarna – cirkusen kan börja! En värld av storslagna upplevelser, enastående magi och sagolika kulisser. Möt elefanten med konstiga bulor på ryggen som senare visade sig vara förtrollade vingar. Möt det lilla lejonet som vid tidig ålder får en stor svallande lejonman, massvis med guldglänsande hår som vågade sig i vinden. Här trollas det som aldrig förr och publiken får en oförglömlig upplevelse. Man går därifrån med en konstig känsla av att allting bara var en dröm.
Och vad händer i det flygande tältet? Det är ingen som bor där bland molnen. Åtminstone är det vad som sägs. På kvällarna kan det spraka och lysa om tältet och ibland är det som himlen och tältet har ett eget språk. Ingen vet hur man kontrollerar det och inte heller vilken uppgift det besitter, men ryktet säger att all magi som sker på cirkusen kommer från det flygande tältet…” 

Obs! Beställda tapetprover går ej att returnera. 

Här kan du se allt från Mrs Mighetto!

Information:

Mått tapetprov: C a 50 x 53 cm
Limrekommendation: Pattex Direct Control, VE102-01

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Be the first to review “Circus Mighetto Tapetprov puderrosa”

Har du några frågor om denna produkt?


Smallroom.se
Smallroom.se

Har ni några frågor angående denna produkt?

1 minut sedan

 
Artikelnr: circusmighetto_puderrosa. Kategori: Taggar: , , , , Brand: