Poster Mr Francis 50 x 70 Mrs Mighetto

Beskrivning

Poster Mr Francis 50 x 70 cm från Mrs Mighetto och deras serie “Les Petits”. Detta är den underbara postern Mr Francis, den lille pojken som kommer med osynliga djur till dem som behöver tröst. Klädd i sin hemliga mask och randiga tröja håller han en liten kanin i famnen. Den här postern blir jättefin i barnrummet, ensam eller tillsammans med någon av de andra i serien från Mrs Mighetto.

  Mr Francis har ett helt zoo av osynliga djur. Osynliga för människor utan behov men högst synliga och närvarande för människor i nöd. En liten kanin till den ensamma pojken som kände sig lämnad, en ljusgrå kattunge till flickan som förlorat sin mamma och en sjungande undulat med kittlande sång till pojken som kände sig annorlunda och som ännu inte hittat sin plats. Om man blundar riktigt hårt och ropar på Francis högt inne i sitt huvud så kanske han skickar ett litet djur  …

Postern är 50×70 cm och tryckt på 170g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell. Limiterad upplaga, när den är slut är den slut för alltid.

Information:

Storlek: 50 x 70 cm

Här kan du se alla produkter från Mrs Mighetto!

Obs! Alla prints från Mrs Mighetto trycks endast i en begränsad upplaga per kollektion.

Mer information

Leksaker

Har du några frågor om denna produkt?


 
Artikelnr: Francis 1004 Kategorier: , Taggar: , , , , , , Brand: