Poster Miss Della 70×50 Mrs Mighetto

 

450 kr

I lager

Beskrivning

Miss Della, den allra mest speciella av alla Mrs Mighettos prints, då hon är baserad på en verklig person och hennes familjs historia.

MISS DELLA
…I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. 

Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.  

Miss Della är baserad på en verklig person, läs mer om familjen här. 

25 kr per såld poster går oavkortat till Hjärnfonden och deras arbeta med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan.

Postern är 70×50 cm och tryckt på 170g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell.

Säljstart 14 februari 2018!

Här kan du se allt från Mrs Mighetto!

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Poster Miss Della 70×50 Mrs Mighetto”

E-postadressen publiceras inte.

Har du några frågor om denna produkt?