Poster 2-pack Carousel/Mr William Mrs Mighetto

 

450 kr

I lager

Beskrivning

Världens sötaste posters i 2-pack, Carousel och Mr William från Mrs Mighetto. Perfekta att rama in och hänga in i barnrummet.

Mr William – Få personer har sett William stå still, han är snabb som en eldfluga och inte ens vinden hinner ikapp honom. William har ett stort garage fullt med fordon som han bygger med hela dagarna. Ena dagen bygger han en tidsmaskin, nästa dag en flygande cykel. 

The Night Carousel – När natten knackar på tivolidörren vaknar den bortglömda karusellen. Små dekorativa lampor sprakar till och ger ifrån sig ett svagt varmt sken. En doft av rostade mandlar och varmt socker uppenbaras från ingenstans. På en angiven signal förvandlas ensliga gator till levande fest och tivolit får liv.

Dessa posters har storleken 18×24 cm. De är tryckta på 300g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell. Printen levereras i märkta papperstuber med ett storycard fäst på printet med karaktärens egenskaper och historia, både på svenska och engelska.

LIMITED EDITION – säljs endast i en begränsad upplaga.

Här kan du se allt från Mrs Mighetto!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Poster 2-pack Carousel/Mr William Mrs Mighetto”

E-postadressen publiceras inte.

Har du några frågor om denna produkt?