Minilampa Moln vit

 
Slut
 

135 kr

Slut

Maila mig när produkten finns i lager

Beskrivning

En otroligt fin liten lampa i form av ett vitt fluffigt moln från A Little Lovely Company. Lampan blir perfekt som nattlampa i barnets rum med sitt mjuka sken. Lampan är tillverkad av miljö- och barnvänlig BPA-och blyfri PVC. Tack vare LED-ljuset blir materialet inte varmt. Obs! Lampan har en timer-funktion som gör att den släcks efter c a 15 minuter. Det går även att stänga av timer-funktionen så att lampan lyser oavbrutet. 

Här kan du se alla produkter från A Little Lovely Company!

Information:

Material: BPA- och blyfri PVC.

Storlek: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm

Obs! Lampan har en timer-funktion som gör att den släcks efter c a 15 minuter. Det går även att stänga av timer-funktionen så att lampan lyser oavbrutet. 

 

 

Mer information

Leksaker

Har du några frågor om denna produkt?


Profilbild
Gäst
Marina
11 december, 2016

Hur gör man för att stänga av timerfunktionen???

Malin
Support
11 december, 2016

Hej Marina!

Det finns en knapp på undersidan vid batteriluckan som reglerar timerfunktionen.

Med vänlig hälsning,

Smallroom.se

Profilbild
Gäst
Ulrica
10 november, 2016

Hej! Köpte denna batteridrivna molnlampa 17/10 2016 Hämtade ut den den 20:e. Har tänt den varje kväll (17 gånger) Nu lyser den svagt rött när man försöker tända den… är batterier a redan slut, eller är det något fel på den? Det verkar ju vara timer på den för den har alltid slocknat ca30 min efter vi har tänt den… Tacksam för svar!

Malin
Support
11 november, 2016

Hej Ulrica!
Det stämmer att lampan har en timer som gör att den ska slockna efter c a 15 minuter. Det går även att stänga av timern så lampan lyser oavbrutet. Det är svårt att säga hur många timmar batterierna ska räcka, men om den endast tänts 17 gånger låter det som om batterierna inte riktigt håller måttet. Kan du prova att byta batterierna och se vad som händer? Skulle det visa sig att lampan är defekt får du givetvis returnera den till oss, så skickar vi dig antingen en ny, eller så får du pengarna tillbaka.

Med vänlig hälsning,
Smallroom

 
Artikelnr: LTCW025 Kategorier: , Taggar: , , , , Brand: