Mrs Mighetto poster 2-pack Miss Annie/Miss Sofia 18×24 cm

 

450 kr

I lager

Beskrivning

Världens sötaste posters i 2-pack, Miss Annie/Miss Sofia från Mrs Mighettos kollektion Land of Birds. Perfekta att rama in och hänga in i barnrummet.

Miss Annie – Att födas utan vingar i Fåglarnas Land är svårt och ibland tar det tid att upptäcka den gåvan man fått. Vid födseln fick Annie en stor örn som skulle skydda henne tills hennes begåvning utvecklades. Men en dag sågs två enorma fåglar högt uppe på himlen, det visade sig att Miss Annie när som helst kunde byta skepnad och bli den modigaste örnen riket någonsin skådat.

Miss Sofia – Miss Sofia är mycket mindre än landets övriga invånare. Hon blev räddad av en sparvfamilj när hon tvingades fly från sitt hemland och sedan dess har hon bott med sin nya familj, i ett fågelbo i toppen på ett frodigt mörkgrönt pilträd. Sofia har gjort allt för att passa in men slutar aldrig tänka på sitt ursprung.

Mrs Mighetto 2-pack print i storlek 18×24. Tryckt på 200 g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell. Vackert att rama med passepartout. Kommer tillsammans med en beskrivning av karaktärens egenskaper och historia, både på svenska och engelska.

LIMITED EDITION – säljs endast i en begränsad upplaga. Säljstart 27 september!

Här kan du se allt från Mrs Mighetto!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mrs Mighetto poster 2-pack Miss Annie/Miss Sofia 18×24 cm”

E-postadressen publiceras inte.

Har du några frågor om denna produkt?