Mrs Mighetto poster 2-pack Dear Whalie/Tiny Toffle 18×24 cm

 
 

450 kr

I lager

Beskrivning

Världens sötaste posters i 2-pack, Dear Whalie och Tiny Toffle från Mrs Mighettos kollektion Land of Birds. Perfekta att rama in och hänga in i barnrummet.

Dear Whalie – Whalie har alltid känt sig stor och klumpig, en känsla av att han aldrig passar in och alltid tar upp för mycket plats. Men istället för att lägga all sin energi på det, har han fått lära sig att alla levande varelser har en speciell plats att fylla, man behöver bara vänta på att rätta tillfället ska dyka upp, då vet man. Då känner man det i valsjälen.

Tiny Toffle – I en annan del av himlen arbetar Tiny Toffle i sitt laboratorium. Han har länge forskat på olika fågelarter och tar alltid prov på de nyfödda små bebisfåglarna. Han brukar lägga de små i sin famn, vagga dem och genom en varm lång kram får han de prover han behöver.

Mrs Mighetto 2-pack print i storlek 18×24. Tryckt på 200 g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell. Vackert att rama med passepartout. Kommer tillsammans med en beskrivning av karaktärens egenskaper och historia, både på svenska och engelska.

LIMITED EDITION – säljs endast i en begränsad upplaga. Säljstart 27 september!

Här kan du se allt från Mrs Mighetto!

Har du några frågor om denna produkt?